Solceller - Batterilagring- Checkwatt - Laddboxar

Vi är din lokala installatör för solcellsinstallation, batterilagring och Checkwatt. Vi har installerat solceller sedan företaget grundades 2013. 

Kom in på en kaffe om du är nyfiken på hur solceller fungerar på just din fastighet. 

Eller så bokar vi in ett hembesök hos dig och återkommer med en kostnadsfri offert. 

Vi har egen fastanställd personal för solcellsmontage och driftsättningen av växelriktaren sker självklart av våra egna elektriker.  

 

Kontakta sol@2electrify.se eller ring vår växel 0320-10025 

 

 

Elinstallationer - Inga jobb är för små eller stora för oss!

Vår lösnings orienterade serviceavdelning sköter allt från att montera ett nytt eluttag till renovering och utbyggnad av ert hem. El ska vara säkert! El ska vara smart och kostnadseffektivt. Vi hjälper er med bästa lösning. 

 

Vi installerar just nu solceller i Marks kommun, Borås, Göteborg, Mölndal, Härryda, Svenljunga, Tranemo, Varberg, Bollebygd och Kungsbacka. 

 

Kontakta info@2electrify.se  eller ring vår växel 0320-10025 

 

 

KLIMAT 2030

2Electrify Ab har en ambitiös plan för att minska sina växthusgasutsläpp genom framåtsyftande och konkreta åtgärder. Företaget kommer att implementera en sträng resepolicy i det dagliga arbetet. 

 

 Tjänstebilar kommer att bytas ut till elbilar, och långpendlare kommer att uppmuntras att arbeta hemifrån för att minska onödig resa.

 

Företaget kommer att installera laddningsstationer för elbilar på sina lokaler och minska spillmaterial genom effektivare hantering och återvinning. Återbruk av kontorsmöbler och inredning kommer att främjas för att minska nyproduktionens miljöpåverkan.

 

Energiförbrukningen i företagets kontor kommer att optimeras, och företaget kommer att arbeta för att öka användningen av solceller och andra energioptimeringsåtgärder i samhället. Genom dessa åtgärder strävar 2Electrify Ab efter att göra betydande framsteg mot en hållbar och klimatsmart verksamhet.

SOLCELLER 
kontakta oss för offert

Kontakta sol@2electrify.se eller ring vår växel 0320-10025

 

LÄS MER

 

EL-BILSLADDARE 
kontakta oss för offert av laddbox

Kontakta info@2electrify.se  eller ring vår växel 0320-10025 

 

LÄS MER

BATTERILAGRING 
kontakta oss för offert

Kontakta sol@2electrify.se eller ring vår växel 0320-10025 

 

LÄS MER

 

Vi har just nu kortare ledtid för solcellsinstallationer!

 

Informationskväll om Checkwatt 

Torsdag 30 November 18-19:00

Välkommen på en informationskväll där vi förklarar mer hur Checkwatts tjänster kan öka din lönsamhet för ditt batterilager. En tjänst vi är återförsäljare för.

Checkwatts tjänst currently är ett virtuellt kraftverk där ni som batteriägare bidrar till att stabilisera vårt gemensamma elnät i utbyte mot en daglig ersättning.

 

För vår planering inför kvällen vänligen meddela om du/ni kommer till sol@2electrify.se  Max 2 platser per hushåll. Vi bjuder på fika.

Adress: Bergsbovägen 22 51131 Örby

OSA senast fredag 24 november. 

Varmt välkommen!

 

0320 - 100 25

2electrify AB

Bergsbovägen 22
51131 Örby
 
www.2electrify.se
facebook.com/2electrifyab/
 
info@2electrify.se
Tel: 0320 - 100 25