Solceller - Batterilagring- Checkwatt - Laddboxar

Vi är din lokala installatör för solcellsinstallation, batterilagring och Checkwatt. Vi har installerat solceller sedan företaget grundades 2013. 

Kom in på en kaffe om du är nyfiken på hur solceller fungerar på just din fastighet. 

Eller så bokar vi in ett hembesök hos dig och återkommer med en kostnadsfri offert. 

Vi har egen fastanställd personal för solcellsmontage och driftsättningen av växelriktaren sker självklart av våra egna elektriker.  

 

Solceller höjer värdet på ert hus. Det bekräftar även Booli när de undersökte slutpriser och sett att hus med solceller säljs för i snitt 250 000 kronor mer än hus utan solceller.

Läs mer här>>

 

Kontakta sol@2electrify.se eller ring vår växel 0320-10025 

 

 

Elinstallationer - Inga jobb är för små eller stora för oss!

Vår lösnings orienterade serviceavdelning sköter allt från att montera ett nytt eluttag till renovering och utbyggnad av ert hem. El ska vara säkert! El ska vara smart och kostnadseffektivt. Vi hjälper er med bästa lösning. 

 

Vi är din elektriker i Marks kommun, Kinna, Skene, Örby,  Borås, Göteborg, Mölndal, Härryda, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn, Varberg, Bollebygd och Kungsbacka. 

 

Kontakta info@2electrify.se  eller ring vår växel 0320-10025 

 

 

Trygghetsavtal Sol Bas/Plus 

Vi har skapat ett trygghetsavtal för dig som privatkund om ni vill ha en extra trygghet i att din solcellsanläggning fungerar som den ska och presterar eftersin bästa förmånga. Genom att teckna ett Trygghetsavtal sköter vi övervakning av er solcellsanläggning. 

För mer information återkom till vår solcellsavdelning.

 

sol@2electrify.se 0320 10025

 

 

SOLCELLER 
kontakta oss för offert

Kontakta sol@2electrify.se eller ring vår växel 0320-10025

 

LÄS MER

 

EL-BILSLADDARE 
kontakta oss för offert av laddbox

Kontakta info@2electrify.se  eller ring vår växel 0320-10025 

 

LÄS MER

 

BATTERILAGRING 
kontakta oss för offert

Kontakta sol@2electrify.se eller ring vår växel 0320-10025 

 

LÄS MER

 

Vi har just nu kortare ledtid för solcellsinstallationer!

 

KLIMAT 2030

2Electrify Ab har en ambitiös plan för att minska sina växthusgasutsläpp genom framåtsyftande och konkreta åtgärder. Företaget kommer att implementera en sträng resepolicy i det dagliga arbetet. 

 

 Tjänstebilar kommer att bytas ut till elbilar, och långpendlare kommer att uppmuntras att arbeta hemifrån för att minska onödig resa.

 

Företaget kommer att installera laddningsstationer för elbilar på sina lokaler och minska spillmaterial genom effektivare hantering och återvinning. Återbruk av kontorsmöbler och inredning kommer att främjas för att minska nyproduktionens miljöpåverkan.

 

Energiförbrukningen i företagets kontor kommer att optimeras, och företaget kommer att arbeta för att öka användningen av solceller och andra energioptimeringsåtgärder i samhället. Genom dessa åtgärder strävar 2Electrify Ab efter att göra betydande framsteg mot en hållbar och klimatsmart verksamhet.

 

0320 - 100 25

2electrify AB

Redskapsgatan 5
511 62 Skene
 
www.2electrify.se
facebook.com/2electrifyab/
 
info@2electrify.se
Tel: 0320 - 100 25